Портал новин

На Головпоштамті відкрилася Новорічна поштова резиденція

Укрпошта відкрила Новорічну поштову резиденцію в Головпоштамті. Урочисте відкриття відбулось у День Святого Миколая 19 грудня. 

Новорічна поштова резиденція прийматиме дитячі листи, адресовані усім улюбленим героям: Святому Миколаю, Діду Морозу, Санта Клаусу. Кожна дитина, яка напише листа, отримає відповідь від Новорічного чарівника. Найцікавіші листи потраплять на сторінку Новорічної поштової резиденції у Facebook. Автори найцікавіших листів отримають подарунки від партнера Укрпошти.

Під час відкриття відбулось спецпогашення лімітованої власної марки, присвяченої Новорічній поштовій резиденції, унікальним штемпелем, який працюватиме лише на території резиденції у період її роботи. Саме такі марки надходитимуть дітлахам на листівках від Новорічних чарівників.

У резиденції можна поспілкуватись і зробити фотолистівку з Новорічним чарівником та його помічниками-ельфами, надіслати її друзям і рідним та отримати подарунок від Соса-Соlа. Також на території Новорічної поштової резиденції кожен відвідувач також може стати чарівником, оформивши передплату дитячих видань на адресу одного з дитячих будинків.

«Окрім приймання дитячих листів, одне з завдань Новорічної поштової резиденції – дарувати свято. Разом з нашими помічниками-чарівниками допомагаємо дорослим і дітям відчути наближення Різдва і Нового Року, принести у звичайний день хвилинку радості й тепла», – зазначив в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Смілянський.

Додатково: Резиденція працюватиме до 8 січня на Головпоштамті у Києві, листи можна направляти на адресу: 01001, Київ-1, вул. Хрещатик, 22.

Джерело: Прес-служба Укрпошти.