Портал новин

30-річний хмельничанин вбив водія таксі

Востаннє водія бачили 7 липня. Коли звʼязок з ним обірвався родичі почали його шукати самотужки, але після невдалих спроб звернулись до поліції. Кілька днів правоохоронці збирали інформацію й вийшли на слід підозрюваного. Вбивство 30-річний молодик планував заздалегідь і готувався до нього.

Підозрюваний був знайомий з таксистом давно й попросив відвезти його до лісу поблизу села Малашівці Хмельницького району. Він повинен був забрати родичку з грибами. Уже на місці він вбив таксиста двома вистрілами в голову й сховав тіло в лісі під гіллям, а сам забрав автомобіль  й повернувся в місто.

Машину зловмисник планував продати. За його словами, він мав борг у кількох банках.

Чоловікові вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого  ч.2 статті 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі працівники поліції встановлюють місце знаходження зброї, з якої було вчинене вбивство.

Джерело: ГУНП Хмельницької області