Портал новин

Неповнолітньому шепетівчанину загрожує довічне ув‘язнення

17-річний юнак вбив бабусю заради наживи. Вбивство замаскував під пожежу, йому загрожує довічне ув‘язнення.

4 жовтня в Судилкові сталася пожежа. Під час гасіння виявили тіло 76-річної власниці з ознаками насильницької смерті.

«Судмедексперт діагностував у потерпілої відкриту черепно-мозкову травму, численні садна, забої обличчя та інші тілесні ушкодження. Крім того, з’ясувалося, що зник згорток, в якому жінка зберігала грошові заощадження. За фактом умисного вбивства поліцейські одразу відкрили кримінальне провадження і вже за кілька днів встановили і затримали підозрюваного. Ним виявився 17-річний мешканець Шепетівки, двоюрідний внук потерпілої», – кажуть правоохоронці.

Після скоєння злочину хлопець повернувся у Шепетівку і почав витрачати гроші на розваги. Весь час переконував поліцейських, що не виїжджав з міста і це  підтвердила його знайома, яку він підмовив.

Камери спостереження на в‘їзді в Судилків зафіксували приїзд зловмисника, ввечері 3-го жовтня. Під час обшуку в його квартирі правоохоронці вилучили закривавлений одяг і взуття, в якому його бачили відео.

Хлопця затримали, йому оголосили про підозру за трьома статтями: «Умисне вбивство з корисних мотивів, «Розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, «Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу» Кримінального Кодексу України.

Джерело: Портал “Є”