Портал новин

У Кам’янці-Подільському затримали жінку, яку підозрюють у вбивстві громадянина Туреччини

46-річний чоловік працював далекобійником і був знайомий з жінкою, яку підозрюють у вбивстві. 14 лютого близько 23:00 на вантажівці «IVEKO»  він заїхав на автостоянку в Дунаївцях, а вже опів на першу ночі працівники стоянки виявили тіло далекобійника.

Чоловік помер від крововтрати. Йому нанесли близько 20 ударів ножем у голову, шию та тулуб, зачепивши артерію. Він ще зміг вийти з машини в пошуках допомоги, але по дорозі до будки охорони помер.

Працівники поліції з’ясували, що на стоянку потерпілий приїхав у супроводі жінки. Нею виявилася 23-річна жителька одного із сіл Кам’янець-Подільського району. Того ж дня після обіду підозрювану затримали у Кам’янці-Подільському. Свою вину жінка визнала. Свій вчинок пояснила конфліктом з чоловіком. Ніж знайшла в салоні автомобіля. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Жінці оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч1. Ст..115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі. На період досудового розслідування Хмельницький міськрайонний суд взяв підозрювану під варту без права застави.

Джерело: Національна поліція