Портал новин

Поблизу залізниці виявили тіло 11-річного підлітка (ОНОВЛЕНО)

Повідомлення на лінію «102» надійшло від залізничного техніка, близького шостої години ранку, сьогодні, 25 липня.  Він сказав, що поблизу села Волоське Дережнянського району знайшли тіло підлітка.

Фото: Новини. Хмельницький

Слідчо-оперативна група встановила особу загиблого. Ним виявився 11-річний киянин, який цієї ночі потягом «Рахів – Київ» повертався додому з відпочинку.

“Хлопчик Тимофій з групою інших дітей у супроводі вихователя повертався з відпочинку у Яремчі. Батьки його мали зустрічати в Києві. За попередніми даними, зовнішніх ознак насильницької смерті немає. Призначено судмедекспертизу”, – повідомляє “УП” з посиланням на речника Нацполіції Ярослава Тракало.

Під час попереднього огляду вагону з’ясувалось, що був відкритий технічний вихід. Чому він був не зачинений наразі з’ясовують. Як уточняють, що на цій ділянці потяг їде близько 100 км/год.

“Опитали дітей. За їхніми словами, жодних бійок, чи конфліктів, чи сварок не було. О 1 годину ночі діти лягли спати. Речі загиблого залишись у вагоні”.

За даним фактом поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) і за ч. 2 ст. 137 (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей).

Джерело: Новини Хмельницький