Портал новин

102 інформує: зведення подій за тиждень 09.09. – 13.09.19

09.09.2019 о 02:52 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в с. Михайлючка, Шепетівського району, місцевий житель на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин спричинив тілесні ушкодження іншому місцевому жителю. По даному факту проводиться перевірка.

09.09.2019 о 11:31 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в м. Шепетівка, у магазині “Єва” виявили, що 19.08.2019 р. невстановлена особа таємно вчинила крадіжку косметики.

9 вересня ц.р., близько 09:50 годин в смт. Гриців, Шепетівського району, місцева жителька зателефонувала до невстановленої особи, яка шахрайським шляхом під приводом продажу книг, в мережі інтернет на сайті “ОЛХ”, заволоділа грошима, які заявниця перерахувала на банківську картку. Про даний вид шахрайства знала.

09 вересня ц.р. близько 17:00 годин в м. Шепетівка, брат перебуваючи в домоволодінні заявниці шляхом вільного доступу заволодів планшетом Самсунг, що належить останній. По даному факту проводиться перевірка.

09 вересня ц.р., близько 09:00 години в м. Шепетівка, місцева жителька, зателефонувавши до невстановленої особи, яка шахрайським шляхом під приводом продажу дитячої гойдалки «4 Moms, оголошення про що було розміщене на сайті “OLX”, заволоділа грошовими коштами, які заявниця через термінал обслуговування перерахувала на банківську картку. Про даний вид шахрайства знала. По даному факту проводиться перевірка.

09 вересня ц.р. близько 12:00 годин в м. Шепетівка, в приміщені магазину “Лілея”, невстановлена особа шляхом вільного доступу здійснила крадіжку жіночої блузки. По даному факту проводиться перевірка.

11 вересня ц.р., о 11:38 год. до чергової частини Шепетівського ВП надійшло повідомлення начальника служби охорони ТОВ “Лотівка-Еліт”, про те що в період часу з 9 по 11 вересня ц.р., з частини поля площею 5 Га, яке орендує ТОВ “Лотівка Єліт”, що розташоване поблизу смт. Гриців, Шепетівського району, невстановлена особа, шляхом вільного доступу за допомогою сільськогосподарської техніки, змолотила та викрала соняшникове насіння.

В ніч на 11 вересня ц.р. в с. Велика Решнівка, Шепетівського району з приміщення медичного пункту невстановлена особа, шляхом вільного доступу таємно викрала електролічильник. Сума завданого збитку встановлюється.

13 вересня ц.р. о 23:25 годин в м. Шепетівка, невстановлена особа на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин спричинила тілесні ушкодження жителю м. Шепетівка. По даному факту проводиться перевірка.