Портал новин

На вихідні прогнозують зниження температури повітря й короткочасні дощі

За інформацією Українського гідрометеоцентру, 4 жовтня, стовпчики термометрів опустяться до +12 градусів вдень та +6 градусів вночі. Місцями на території Хмельниччини можливі короткочасні дощі, за прогнозами ресурсу, опади очікуються вночі, а вдень хмарна погода з проясненнями.

Ілюстративне фото

У суботу, 5 жовтня, опадів не передбачається. Температурні показники коливатимуться у межах +10+12 градусів вдень та +3+5 вночі. У неділю, 6 жовтня, за прогнозами синоптиків, короткочасні дощі очікуються протягом усієї доби. Стовпчики термометрів, цього дня, покажуть від 8 до 10 градусів тепла вдень і до +7 вночі.

«Атмосферний фронт вже сьогодні ввечері дійде до Півночі України. Завтра на Заході дощі притихнуть, обійдеться хмарною погодою з несміливими краплями. А на решті території разом із проходженням фронту пройдуть помірні дощі. Подекуди навіть сильні. Опади не зачеплять хіба що південний схід України. На Заході, Півночі та у більшості центральних областей буде холодно, +10+15 градусів», – так прийдешню метеоситуацію прогнозує народний синоптик Наталка Діденко.

Джерело: Портал “Є”