Портал новин

Винагороду за розроблений бренд міста славутчанка віддасть на благодійність

За перемогу у конкурсі Вікторія Максимчук отримала 15 тисяч гривень із міського бюджету Славути. Кошти славутчанка уже вирішила відправити на благодійність.

«Кошти мають надійти із дня на день. Хочу віддати їх на благодійність. Вважаю, що перемога, не тільки моя заслуга, а і тих людей, які проголосували за розроблений бренд. Це було багато людей, більшість з яких я навіть не знаю. Першопочатаково я хотіла зробити щось для міста, а не заробити гроші», – каже Вікторія Максимчук.

Вікторія додає, що у соцмережах зустрічала дописи про хворих хлопчика і дівчинку із Славути. Саме між ними і збирається розділити ці кошти.

Бренд міста обирали мешканці шляхом голосування. На розгляд міської ради представили кілька варіантів, найбільшу кількість голосів отримала розробка Вікторії.

 «Ще рік тому у міській раді зайшла мова про створення бренду. Тому думки майже рік крутились в голові, мала на увазі декілька проєктів. Було пропоновано на розгляд 30 лозунгів, але, за браком часу, вирішила зупинитись на одному — “все в наших руках”. Попередньо, провели опитування серед мешканців, з чим у них асоціюється Славута, і я вирішила все об’єднати в одному бренді», – розповідає Вікторія.

За її словами, останніх два місяці пішло на розробку концепції, продумувала що і як зобразити. Вікторія каже, таким чином хотіла зробити щось для рідного міста, нехай навіть невелике. Наразі уже розглядають питання про виготовлення із новоствореним брендом промопродукції.

Джерело: Портал “Є”