Модернізовувати систему харчування у школа почали минулого року. Дітям готують за рецептами шеф-повара Євгена Клопотенка. Про це повідомляють в управлінні освіти виконавчого комітету Славутської міської ради.
«З використанням простих і звичних для нас продуктів кухарі готують нові страви, причому значно смачніші і корисніші.Сьгодні славутські школярі знають,що таке болоньєзе, нагетси курячі, курка з паприкою, курка, тушкована в соусі, м’ясні фрикадельки з соусом, салат «Вітамінний», суп гороховий з грінками, картопля запечена з курку мою, – йдеться в повідомленні.
Кухарі ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Славутської гімназії №6, НВК ліцею «Успіх» освоюють нове обладнання, а саме пароконвекавтомати, марніти і картоплечистки.