Портал новин

На Хмельниччині під час пожежі загинуло 4 малолітніх дітей (ВІДЕО)

У селі Медисівка Теофіпольської громади горів одноповерховий житловий будинок. Внаслідок пожежі загинуло четверо дітей 2015,2016, 2019 та 2021 року народження. Надзвичайна ситуація сталася ввечері 17 листопада. Попередня причина пожежі – грубе порушення правил експлуатації пічного опалення. Про це повідомляють у Хмельницькій ОДА.

На місці пожежі була дослідна лабораторія Головного управління ДСНС, яка встановить точну причину загорання. Родина не відносилась до сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, але за ними наглядали як за багатодітною родиною.

В той день батько дітей пішов на тимчасовий підробіток, а мати залишилась вдома з дітьми. Після роботи чоловік розпивав спиртні напої в сусідньому селі. Додому повернувся близько 17 години. Чоловік з дружиною заснули в сусідній кімнаті, а четверо дітлахів спали у своїх ліжечках в кімнаті, де сталося загорання. Вночі чоловік прокинувся від того, що в хаті було димно, розбудив дружину і почав виносити дітей та надавати першу медичну допомогу, але врятувати малих не вдалося.

Оперативне відео ГУ ДСНС з місця надзвичайної ситуації.