Напередодні “солодкого” сезону цукровари ТОВ “Шепетівкацукор” пропрацювали безпекові питання в умовах надзвичайних ситуацій.
“Не лише технічна готовність заводу та відповідність стандартам якості, а й готовність команди реагувати у випадках НС – важлива складова нашої роботи”, – каже директор ТОВ “Шепетівкацукор” Володимир Пилипак.
ож, такій підготовці цукровари приділяють увагу та стабільно проводять профільні навчання. Цього разу, у співпраці з місцевими ДСНСниками. Після лекційного блоку, який колективу заводу провів Юрій Попович, завідувач Шепетівського навчально-консультаційного пункту навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Хмельницької області, відбулися пожежні навчання.
За ввідною, “горів” котел у приміщенні ТЕЦ із подальшою загрозою перекидання полум’я на дах. Тож, аби локалізувати та ліквідувати умовну пожежу, її гасили і зсередини, і знадвору, використовуючи підйомник.
“Далі ми проговорили з колективом цукроварні особливості нашої взаємодії у разі НС, окреслили алгоритми дій”, – каже Ігор Горох, начальник 21 ДПРЧ.
Після відпрацювань рятувальниками, відбувся ще один теоретично-практичний блок, де працівники цукроварні повторили теорію поводження з вогнегасниками та реалізували теорію на практиці.
На цукроварні сподіваються, що здобуті знання та навички залишаться в теоретичній площині, а виробничий сезон пройде спокійно та за планом.
Джерело: ТОВ “Шепетівкацукор”